Robuste

Hanneke Sprenger

foto-2-1

Hanneke Sprenger (1960) is oprichtster van LifeStream opleidingen en docente van de 4-daagse opleiding / bijscholing tot VLOW®-borstweefseltherapeut.
Eén op de 8 vrouwen krijgt vroeg of laat te maken met borstkanker. Met Robuste wil Hanneke Sprenger vrouwen meer mogelijkheden bieden, als aanvulling op de reguliere zorg. Met Robuste krijgen niet alleen borsten, maar ook vrouwen eindelijk de zorg en aandacht die ze verdienen’

Borsten zijn een intiem gebied en bij de meeste behandelwijzen en therapieën die doorgaans worden aangeboden worden borsten om die reden niet behandeld. Jammer, want veel vrouwen lopen zo met klachten rond terwijl er vaak  wél wat aan te doen is. Goed doorbloede borsten kunnen klachten verminderen en veel toekomstige problemen voorkomen.
Robuste is een praktijk waarbij alles draait om zorg voor borsten. Doordat alles gericht is op borsten en alle therapeuten vrouw zijn, is er een ontspannen sfeer. De specialisatie van Robuste maakt het ook mogelijk om diepgaande ervaring en kennis op te bouwen. Dat is hard nodig op een terrein waar verder nog geen preventieve behandelingen bestaan. Terwijl het zo veel vrouwen zo na aan het hart ligt.

Sinds 2012 geeft Hanneke als eerste in Nederland borstweefselbehandelingen in haar eigen praktijk Robuste en sinds 2014 geeft zij leiding aan LifeStream opleidingen, waar ze docente is en deze methode behandelmethode uitdraagt en overdraagt aan andere vrouwen.
Robuste en LifeStream opleidingen zijn niet Hanneke’s eerste bedrijven.
Vanaf 1985 heeft ze een praktijk als natuurgeneeskundig therapeute en was tevens docente bij de jaaropleiding voetreflexmassage O’lijf, was oprichtster van Santé gezonde vakanties en later Precare stoelmassage voor bedrijven.
Daarnaast is Hanneke lifecoach en EMDR-therapeute.
Hanneke is een gedreven en gepassioneerd therapeut/coach en een veelzijdig en krachtig organisator.

www.robuste.nl