Noord Straalt

Noord Straalt met Esther Zwietink.
Wat begon als een droom is waarheid geworden.
Samen met Eric Tielemans heb ik een pand verbouwd
aan de rand van het NDSM terrein in Amsterdam Noord.
En hebben we ons eigen centrum neergezet.
 
 
 

 

 

Als wij er zelf niet aan het werk zijn, verhuren we de ruimtes. Maar Noord Straalt biedt meer. Wij willen een plek creëren om te verbinden, waar men geïnspireerd kan raken, open kan zijn, kwetsbaar kan zijn.

Eens in de maand organiseren we inspiratie avonden waar men vrij naartoe kan en op vrijwillige donatie kan meedoen aan onze verbindende activiteiten. Vooraf wel graag aanmelden op info@noordstraalt.nl
De agenda is heerlijk gevuld met activiteiten die mede-stralers aanbieden. Kijk op de website www.noordstraalt.nl of zoek ons op Facebook op.

Perla Rosa heet mijn massagepraktijk. De naam Perla Rosa is als vanzelfsprekend ontstaan. De oester kan zich sluiten en openen. En soms, als je geluk hebt, is er een parel. Een parel ontstaat wanneer de oester iets te verwerken heeft gehad wat ongemakkelijk was.
Dat gun ik iedereen; iets moois vormen uit iets moeilijks.
Het is mijn intentie mensen te ondersteunen in het vormen of ontdekken van hun eigen parel. De roze parel is een unieke parel; net als elk mens. Roze staat voor onvoorwaardelijke liefde, verzoening en zachtaardigheid, de kleur van de wijze raadgever. Wat zou het mooi zijn als mensen dit aan zichzelf kunnen geven!

 

“18 jaar geleden ben ik begonnen met masseren. Ik wilde leren masseren om mijn man te kunnen masseren. Dit pakte groter uit… Ik was verkocht!”

 

Sindsdien heb ik vele trainingen gevolgd bij meerdere massage-opleidingen. Bovendien train ik al jaren intensief in het Engels mediumschap. In mijn praktijk geef ik readings, (cranio) massages en healings.

 

Naast mijn massagepraktijk ben ik sinds 11 jaar docent in het basisonderwijs. Kleuters zijn enig om mee te werken!
Tijdens mijn werk als docent begeleid ik altijd stagiaires. Met hen werk ik aan bewust worden van zichzelf, de wisselwerking van energie tussen hen en de klas, lichaamsbewustzijn, ademhaling en reflectie. In de begeleiding van stagiaires komen mijn praktijk en mijn werk als docent samen.
Mijn werk kon ik niet zo goed uitvoeren zonder de steun van mijn man en zonder mijn lieve kinderen. Geluk en humor zorgen dat ik straal!